Vel gjennomført trenerkurs på Skytebanen

Helga 1. og 2. juni arrangerte Agder Fotballkrets delkurs 1 for trener c-kurset på Skytebanen, med Grane som vertskap. Her deltok 25 trenere fra Grane, Trauma, Myra, Lillesand og Rykene […]

Helga 1. og 2. juni arrangerte Agder Fotballkrets delkurs 1 for trener c-kurset på Skytebanen, med Grane som vertskap.

Her deltok 25 trenere fra Grane, Trauma, Myra, Lillesand og Rykene

Fra Grane deltok Terje Rosèn, Lars Petter Aslaksen, Agan Dizdarevic, Isak Voie og Kenneth Johannessen.Kursing av trenere våre er ett viktig satsingsområde, slik at vi kan jobbe godt og riktig for å få frem mange gode fotballspillere i tiden som kommer.

Instruktør fra kretsen, Arve Seland skrøt av trenergruppen som deltok, både ift teoribiten som mest går i diskusjoner og oppgaveløsning og også hvordan de løste de praktiske oppgavene med «spillerobjekter» på feltet.

En stor takk til Knut Kollen og spillerne fra Grane 2003, som stilte opp på relativt kort varsel i stort antall både lørdag og søndag, for å trenes av de som tok kurset. Også takk til de andre spillerne som stilte søndag fra 99 og 02!

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10