Kamprapport 98 Farsund-Grane 1

Tap i serieåpningen.

Dårlig oppladning med tidlig avreise rett etter skolen, bensinstasjonmat samt en bane som var så glatt at de som spilte på vanlige knotter stort sett å på raua. Men Farsund var gode og mye mer på enn oss foran mål, og vant fortjent 4-1.

Vårt mål ble scoret av Noman. Assist Tor William.

Granes beste: Michal H.P.

NB: Vi måtte bruke lagkassa og leie bil fra Gromstad for å ha nok plasser til å komme bortover med alle spillerne. Jeg har forståelse for at avreise tidspunkt kl 15 er i tidligste laget, men det er ikke noe bedre for hverken meg, Tom, Magnus eller mor til TW som kjører som måtte ta fri fra jobb for å rekke dette. Desverre var mange av våre faste sjåfører, for en gang skyld utilgjengelige. Vi er nødt til å kunne stole på at vi, uansett laguttak, har nok biler til å komme oss til bortekampene. Jeg brukte 1,5 time i arbeidstiden min på fredag for å prøve å ordne. Sånn kan vi ikke ha det fremover.

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10