Kamprapporter Grane 2- Trauma og Grane 1- Hisøy

Det ble 2 tøffe kamper denne uka for både Grane 1 og 2.

Grane 2 møtte et godt Traumalag på tirsdag, og fikk 3 mål mot seg tter 5 minutter. De kjempa seg inn i kampen igjen og utlignet til 3-3. Resultatet holdt seg til helt på tampen, da Trauma setter inn seiersmålet, og vinner 4-3. Grane misbrukte flere enorme sjanser, og burde ha vunnet. Men det gjelder å ha fokus fra start, og å sette sjansene.

 

Grane 1 møtte også et hardtarbeidende og godt Hisøylag på onsdag, men ble utover i kampen kjempa i senk av et meget godt Granelag. Flere av måla var perler etter knallspill, hvor Hisøy rett og slett ikke hang med.

På slutten rakna det for Hisøylaget, og vi vinner ganske lett 6-1. Årsbeste av laget som jobbet knallbra gjennom hele kampen.

FRANK OG TERJE

About FrankJohansen