Treninger i uke 32

Hei alle sammen og velkommen til oppstart på høstsesongen 2013.  Kampene starter opp igjen først  i neste uke derfor kjører vi to treninger denne uken.  Viktig at så mange som mulig stiller på trening da det sikkert er mange som ikke har spilt noe fotball i sommer.

Mandag 5. august kl. 18.00 – 19.30 på Skydebanen – Siden Arne og jeg har ferie er det Jan som har ansvaret for treningen denne dagen.

Torsdag 8. august kl. 18.00 – 19.00 (19:30) på gressbanen på Bjønnes.

Siden det fortsatt er varmt er det viktig at alle har med vannflaske.  Og siden det kun er Jan som har treningen på mandag er det viktig at alle hører etter og følger med på det treneren sier. Dette er viktig at dere voksne forteller barna deres før de går på trening.  Vi får håpe vi slipper for mye uro på treningen slik vi opplevde noen ganger i vår og denne høsten vil vi slå strengere ned på slike ting.

Gleder meg til å starte opp igjen etter sommerpausen 🙂

Svein

About SveinTaraldsen