Kamprapport 98 Grane1-Express

Bjønnes stadion 25.09

1. omgang startet med litt tempo fra Express og en sjanse som førte til noen cornere. Men vi klarte å snu litt trøblete start rimelig kjapt. Etter bare 3 minutter vinner Julio en løpsduell mot backen til Express og får slått inn, og Tor William får pirket ballen i mål. Tasso (født 2000) gjør sin første kamp på øverste nivå for G15 og kommer fullt ut til sin rett tidlig i kampen. Han kombinerer veldig fint både med Bjørn fra back, Tor på topp og Wilondja og Jonas sentralt og er bare 3 minutter etter TW sitt mål på offensiven. Skjærer inn foran Express backen; parkerer han, drar av en til å setter ballen hardt ned i venstre hjørne til 2-0. Vi kontrollerer kampen og vinner ballen, men oppnår for store avstander i laget og dermed får Express lov å trille i mellomrommet, noe som fører til noen sjanser. Men Tor William vil det annerledes og drar av ett par mann i 16-metern til Express før han setter inn til 3-0 etter 14 minutter. Express dødball der markeringen svikter etter 26 minutter, gir dem en redusering. Vi slipper samtidig litt av det spillmessige overtaket vi har hatt. Men på en corner på slutten av omgangen, kliner Wilondja ballen i tverra og ned på strek, mens Jonas er våken og putter inn returen til pauseresultat 4-1.

2. omgang åpner veldig bra fra oss. Vetle kjører mye dobbelt med Julio og vi får frigjort endel rom å slå innlegg i. Men foran mål svikter det litt hovedsakelig fordi vi nøler når vi er på skuddhold. Wilondja får en kjempeheading som reddes på strek etter en corner. Simen H kliner en halvvolley like over. Didrik fyrer helt ut i venstrehjørnet og keeperen gjør en kjemperedning. Jonas har og en del sjanser pluss at Julio er alene med keeper etter en veldig fin gjennombruddspasning fra Wilondja. Kamil kommer og gjennom og får avsluttet ett par ganger. Når vi ikke får mål, slipper vi oss veldig ned og lar Express få trille ball foran oss, men de skaper ikke noe særlig sjanser og Michal har grei kontroll på det som kommer…. Det ender 4-1

Jeg var litt misfornøyd med at vi stilnet av så veldig utover i 2. omgang. Men vi tar med oss den gode 1. omgangen og første kvarteret i 2. omgang. Utover i kampen, når vi slapp oss veldig ned, skal vi hvertfall være fornøyd med at vi fikk justert det med samhandlingen mellom 1. og 2. forsvarer i midtbanen, som vi snakket om i pausen…..

Mål (Assist)Tor (Julio)
Tasso (Tor)
Tor (Egen)
Jonas (Wilondja)

Viktige 3 poeng i kveld! Bra levert!

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10