Kamprapporter G98

Tirsdag 3.9

Søgne1-Grane1 4-1

Søgne kjørte oss med ett ekstremt press gjennom hele kampen og fikk betalt for det. Vi fikk aldri etablert noe videre med spill og dermed hadde de overtaket på oss. Vi kommer under 1-0 etter straffespark, og senere 2-o da de kommer gjennom like før pause. Luktet offside, men dommeren dømte mål og vi ligger under 2-0 til pause. I 2. omgang kom vi litt mer fremover i banen og det betaler seg, da Didrik blir felt like foran mål på en åpenbar målsjanse. Dommeren mener dette ikke er kort engang. I etterkant har flere dommere uttalt at dette hørtes ut som en soleklar rødt kort forseelse noe som kunne bidratt til å endre kampbildet, men det ble bare straffe. Denne setter Wilondja kontant til 2-1. Vi får mer til i 2. omgang men glepper på 2 dødballer som Søgne får prikket inn til sluttresultatet 4-1.

Vi bør klare å finne medspillere i større grad enn det vi gjør i denne kampen. Vi sliter med å etablere spill fordi vi for ofte velger å spille ballen til motstanderen eller ta med ballen inn i rom der motstanderen ligger. Dette kan vi løse med å være mer orienterte i forkant så vi vet litt mer om hvor vi har med og motspillere i forhold til oss selv. Vi får rette på dette mot Vigør til Onsdag. Vi skal ha for å ikke gi oss. Selv på 4-1 fortsetter vi til siste lyd fra fløyta. Men kvaliteten i det vi foretar oss er for dårlig.

Mål: Wilondja (straffe)

Granes beste for dagen: Didrik Løschbrandt.

Torsdag 05.09

Grane2-Søgne3 2-3

At man kan bli ranet på fotballbanen ble bekreftet her. Vi dominerte spillet fullstendig og skapte 20-25 målsjanser, hvor flere er gigantiske. Allikevel klarer vi ikke finne veien inn i målet før uti 2. omgang og bare 2 ganger. Slik sløsing straffer seg, når Søgne kan gå opp å sette sin 3. på 5 målsjanser til resultatet 2-3.

Mål (assist)

Noman (Jonas)
Noman (Michal)

 

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10