Arve Seland blir spillerutvikler i Arendal Fotball, Grane og Trauma

Arve Seland ansatt som spillerutvikler i Arendal Fotball. Jeg har den siste tiden som mange av dere vet jobbet mye med å få til en avtale med Arve der han […]

2013-10-10-arveseland01-614x381

Arve Seland ansatt som spillerutvikler i Arendal Fotball.

Jeg har den siste tiden som mange av dere vet jobbet mye med å få til en avtale med Arve der han går inn i Arendal Fotball som spillerutvikler og kan nå bekrefte at idag så fikk jeg endelig avtalen i boks. Arendal Fotball har hele tiden fulgt prossen nøye og er også veldig førnøyde med at avtalen endelig var i boks idag.  Arve skal være med å trene juniorlaget til Arendal fotball samt ha en del treninger med G16 i Grane. Utover dette skal han jobbe med utvikling av spillere og trenere i aldersbestemte lag i både Grane og Trauma. Han skal også ha ansvar for talent samlinger, slik vi hadde de to siste årene. Det var godt å få på plass denne avtalen og Arve bekreftet ovenfor meg idag at han gleder seg til å ta fatt på oppgaven. Videre kan jeg si at dette er helt i tråd med samarbeidsavtalen som ble ingått når klubben ble stiftet, der det står at Arendal skal drive med utvikling av spillere i moderklubbene. Gleder meg til fortsettelsen.

Øystein

About Rylander