Gullguttene – M49!

IK Grane Arendal Fotballs veteran gjeng M49 gikk til topps i veteran mesterskapet for Agder. Her er bilde av laget som avsluttet serien med å slå Lillesand 1-0 på Skydebanen. […]

Veteran Grane

IK Grane Arendal Fotballs veteran gjeng M49 gikk til topps i veteran mesterskapet for Agder. Her er bilde av laget som avsluttet serien med å slå Lillesand 1-0 på Skydebanen.

Endelig tabell er enda ikke tilgjengelig, men seieren er sikret. Veteran gjengen i Grane, ca 35 stk., drar for øvrig til Barcelona på lørdag 19/10 og blir å finne på tribunen kl 2200 da Espanyol spiller mot Atletico Madrid, en topp kamp i spansk primera divisjone.
På bildet ser vi bak fra venstre: Jan Arild Hofsødegård (i sivil), Knut Kollen, Ebbe Jørgensen, Knud Nilsen, Lars Marcussen, Petter Bårdsen og Kjell Inge Askeland (i AF drakt?). Foran fra venstre: Rolf Værstad, Erling Åsmundsen, Egil Høgevoll, Jan Gundersen og Pål Håheim.

About Kåre Mortveit