Info møte ang junior fotball i AF neste år.

Hei Gutter!

Til tirsdag kl. 1900 på Bjønnes klubbrom blir det informasjonsmøte angående deres inntreden i Arendal Fotball for neste sesong.
Fredrik Pettersen og trenerteamet kommer med en del informasjon og det er viktig at dere tenker gjennom i forkant om dere lurer på noe, samt kommer med spørsmål på møte, eventuelt forventninger dere har. Det har versert noen rykter de siste dagene om at alle ikke kommer med, det er herved avkreftet alle G97 skal få lov å prøve seg og de som finner ut at de ikke vil satse så mye som det kreves eller at de ikke er gode nok får tilbud om videre spill for Grane Junior der dere allerede har spilt mye i år.

Bekreft under her om du kommer, dere rekker jo å hjem å dusje/skifte etter trening så det burde gå greit.

Mvh Øystein

About Rylander