Neste uke 42 ser slik ut for G2000

Mandag 14. oktober :  Trening kl. 1700 – 1830 på Bjønnes treningsbane gress.  Tema Overlapping i spill, bruk av bredde, og doble på kant. Ansvar Bjørn Bilstad med assistenttrenere Jan Martin Grindheim og Steinar Mortensen.

Tirsdag 15. oktober : Trening kl. 1830-2000 på Myra kunstgress. Tema korte og effektive pasninger ved bruk av begge ben, innside og utside av foten. Ansvar Amine Achour, Steinar Mortensen og Kai-Harald Vallheim.

Onsdag 16. oktober : Kamp Tvedestrand – Grane 2 kl. 1800 på Lyngmyr kunstgress. Oppmøte til kampen er på Harebakken kl. 1700. Vi trenger 4 biler uten min egen, så fint om Dere gir en kommentar nedenfor om Dere kan stille bil til kampen. Disse møter til den siste kampen vi har i serien : Simon L., Arien, Ulf, Marius V., Erik, Andreas, Ylli, Kristian, Robin, Sander F.J., Marius H.H., Stian, Endre, Sander M., Kamil, Mats, Abdul og Jens-Kristian.

Ved forfall legg en kommentar nedenfor

Torsdag 17. oktober  Trening kl. 1830 – 2000 på Bjønnes. Tema 1. forsvarer. Gi beskjed når vi går i press. Ansvar Bjørn Bilstad, med de assistenttrenere som kan komme.

Fredag 18. oktober er det fri eller egentrening.

Lørdag 19. oktober er også fri eller egentrening, bortsett fra Stian som skal på Sone uttakstrening på Fevik kl. 0930-1200.

Søndag 20. oktober : Trening på Bjønnes stadion kl. 1100-1230. Tema få ballen til å gå langs bakken i laget, bevege seg i forhold til det, komme ut av skygge, gi ballfører flere valg.  Ansvar Bjørn Bilstad med de assistenttrenere som kan.

Husk å gi en kommentar hvis ikke du kan komme en eller flere av dagene.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener. mob. nr. 98 23 27 14

 

About BB