Sølv i kretsmesterskapet for G98

Mangler Benjamin her.

Mangler Benjamin her.

G98 spilte sin siste kamp for sesongen mot Vindbjart på lørdag. Serien for G15 hadde en spennende siste runde da både Grane, Våg, Vigør og Farsund kunne ta 2. plassen. 1. plassen hadde Søgne sikret i forrige runde.

Grane trengte bare 1 poeng mot Vindbjart, men tok alle 3 etter en solid 7-1 seier etter 2 scoringer av Julio, 2 av Tor William, 1 av Wilondja, 1 av Kamil og 1 av Mahan

Granes statistikk for sesongen er formidabel. Kun 3 tap (2 mot Søgne) på 17 kamper og resten seiere. Når man og tar med at vi ikke har tapt en eneste kamp i Adidas-cup (røk ut etter ekstraomganger i 1/8 finale) har denne sesongen resultatmessig vært formidabel. Laget tok og sølv i Sandar-cupen i August.

Resultatene kommer som følge av lagets gode miljø og treningskultur. 3-4 økter i uka er vanlig for de fleste i tillegg til egentrening. I tillegg er det en godt sammensveiset gjeng som står på både i trening og kamper. Samtlige spillere fra 98-gruppa har spilt for lag1 og vi har og benyttet flere 99 spillere i enkeltkamper.

Spillere gjennom sesongen.

Kaptein: Wilondja Mayembe

Michal Holst-Pedersen | Bjørn Brørvik | Simen Hjelmaas | Mahan Ronaghi | Kim Arne Karlsson | Markus Dalholt | Even Fløystad | Vetle Mathisen | Noman Sakhi | Dirar Ebrahim | Jonas Bror Johnsen | Didrik Løschbrandt | Simen Nilsen |Kenneth Skjulestad |Kamil Bielecki | Tor William Cantero | Julio Espinoza | Daniel Lagator | Nasrudin Hussein | Benjamin Larsen | Glen Marramba | Sander Hamre (99) | Johan Brinch (99) | Tasso Dwe (99)

Kaptein Mayembe

Kaptein Mayembe

_DSC8520

Johnsen med hat-trick mot Teie. Stakkars keeper

Jonas Johnsen med hat-trick mot Teie. Keeper fortviler

Før kamp

Før kamp

Mahan Ronaghi

Mahan Ronaghi

De stakkars høyrebackene

De stakkars høyrebackene – Kamil Bielecki

Cantero med hat-trick mot Vigør. Fra 0-1 til 3-1.

Cantero med hat-trick mot Vigør. Fra 0-1 til 3-1.

Nr. 1 Michal Holst-Pedersen

Nr. 1 Michal Holst-Pedersen

About Kjell-Magne Nesland

Sportslig leder Grane Arendal Fotball e-post: kjell.magne.nesland@gmail.com mobil: 95 22 19 10