Trening og kamp i uke 42

Til mandag tar vi en treningskamp i stedet for å trene.  Vi møter kl. 18.00 på Myra (kunstgressbanen ved skøytebanen). Husk å ta på dere Granedrakt !  Vi skal stille to lag så derfor deler vi inn i to lag når alle har kommet, derfor må dere være på plass til avtalt tid. Om det blir trening til torsdag så vil jeg informere om dette på kampen til mandag.

Så må dere huske å holde av onsdag 6. november da vi skal ha avslutningsfest for sesongen 2013 på Arendal bowling fra kl. 17.30 – 19.30. Påmelding til dette kommer om ikke så lenge 🙂

Vi skal også ha et foreldremøte snart noe dere vil bli nærmere informert om så fort dette er klart, men jeg håper å få det til i forkant av treningen mandag 21. oktober og da tenkte jeg kl. 17.30 på klubbrommet i Granehallen. Vi har dette som et utgangspunkt og så vil jeg komme tilbake med endelig bekreftelse om ikke så lenge.

Svein

 

About SveinTaraldsen