Trening uke 44 og Umbro cup

Vi trener til mandag på Skytebanen fra kl. 18.00 – 19.30.  Noen vil få anledning til å spille kamp mot noen 2005 gutter, men dette tar vi på treningen.

Neste helg er det cup og til mandag skal jeg få oversikten over når vi skal spille Umbro cupen.  Et lag vil sannsynligvis spille fredagen, men dette kommer jeg tilbake til så fort jeg har fått oppsettet.

Og så vil jeg nok en gang minne dere på samlingen vi skal ha på Arendal Bowling onsdag 6. november fra kl. 17.30 – 19.30.

Jeg har idag snakket med kommunen og hvis vi ønsker kan vi trene inne i Stintahallen hver lørdag fra kl. 10.00 – 12.00 (ikke de helgene de arrangerer store håndballturneringer).  Et fint alternativ til de som ønsker litt ekstra moro i vinter når det er surt og kaldt ute og vi er hjemme likevel 🙂  Dette vil jeg komme tilbake til når det blir aktuelt.

Ha en god helg !

Svein

 

About SveinTaraldsen