3.plass for G2000 i Gimletroll Vintercup!

Grane G13 Vintercup

Søndag 3.11 var det klart for A-sluttspill for 2000 guttene til Grane. Det var et ufyselig vær, men spillerne lot seg ikke påvirke av det. I 1/8 dels finalen mot Vindbjart gikk de ut med full tenning fra start. Vindbjart hadde dull pott i gruppespillet med 11-0 i målforskjell. Etter et skremmeskudd i starten hvor deres raske spiss var helt alene igjennom, men bommet, kom gutta fryktelig tilbake. De ga seg ikke før det sto 4-0 til Grane i målprotokollen og et sterkt Vindbjart lag var ute av turneringen. Her fikk ikke jeg notert mål og assists, men dere spillere kan jo legge inn i kommentarfelt det dere talte selv.

I kvartfinalen ventet nå et sterkt Vard Haugesund. Vard Haugesund er blant landets beste G13 lag, og kom nylig fra et finale tap mot Viking i KM i Rogaland. De var også i finalen i Adidas cup, dog med et sterkere lag enn det som var i Vintercup og KM.

Grane fløt videre på det gode spillet fra kampen mot Vindbjart og fikk tidlig et overtak i kampen. De scoret 2 flotte mål i første omgang, et skudd fra Tasso og en kontant heading på corner fra Abdul. Vi hadde 2-0 til pause og tilsynelatende god kontroll på kampen. Ca midt i 2.omgang fikk Vard en meget diskutabel straffe som de satte kontant i mål. Etter dette la de et visst press på oss, men kom aldri til de helt store sjansene og vi tok en fortjent 2-1 seier mot et meget sterkt og merittert lag. Gutta var nok også motivert av at undertegnede lovet å sykle til Haugesund dersom vi slo Vard.. Nå er det bare å trene til våren.

Mellom kvart og semi fikk vi en veldig kort pause. Gutta begynte å bli slitne etter 2 tøffe kamper. Randesund var også en meget tøff motstander, som vi har tapt stort mot i serien. De tok tidlig initiativ i kampen og fikk mange sjanser tidlig. Etter hvert scoret de på 2 langskudd og det sto 2-0 til pause. Vi hadde også en del gode sjanser, men Randesund hadde nok flere. Vi fikk løfta laget og tatt litt mer tak i kampen i 2.omgang, men måtte også da se n ball i nettet og det sto 3-0. Litt etter fikk Tasso straffe, som Anders satte kontant i mål. Det ble en viss spenning igjen, ettersom vi nå klarte å heve oss på imponerende vis og presse Randesund bakover. Det var flere sjanser, og også et par klare straffesituasjoner hvor vi lette kunne fått en straffe til. Men det ble tap 3-1 og 3.plass i turneringen av 28 sterke lag!

I det hel tatt en flott avslutning på sesongen for G2000 gjengen, hvor vi virkelig fikk vist potensiale i Grane lagt. Verdt å merke seg at finalen sto mellom Randesund og Sprint Jeløy, de eneste lagene vi tapte for i turneringen, dog var vi ikke sjanseløse mot noen av dem. Sprint Jeløy vant til slutt 1-0 og tok seieren i turneringen. For vår del var det et betydelig sportslig løft, med mange gode prestasjoner over hele banen, solid forsvarspill, trykk på midtbanen, gode keeper redninger, mange målscorere og assist leggere..

Det har vært en inspirerende og motiverende helg både for spillere, ledere og foreldre som var med. Dette er godt å ta med seg inn i en god treningsperiode i vinter og med bra kvalitet og godt oppmøte gjennom den perioden skal vi virkelig stå godt rustet til serie, cup og turneringer i 2014!

About JanMartin

Oppmann Grane G2000