Sesongavslutning G13 m G13 Old Boys – G 13 Young Guns

Hei,

Vi satser på en ordentlig sesongavslutning tirsdag 12.nov.

Vi møter på Bjønnes kl 17.00. Første punkt på programmet er det prestisjetunge oppgjøret mellom tribunesliterne og ekspertkommentatorene G 13 Old Boys og G13 Young Guns. G13 Old Boys er satt sammen av foreldrene på laget. Følgende spillere er tatt ut på Old Boys: Jan M Grindheim, Amine Achour, Steinar Mortensen, Kai Vallheim, Geir Gyberg, Frode Lillejord, Frode Svendsen, Arild Barli, Geir Arild Hansen, Hans Petter Jacobsen, Jarle Greni og Pål Venaas. Simen Lillejord står i mål. Meld forfall i kommentarfeltet! Er det andre som føler de burde vært tatt ut, er det nok av plass da vi vil nok bytte titt og ofte.

For G13 stiller alle guttene som møter opp denne dagen, men kun 11 om gangen..

Kampen går over 2 x 15 minutter og vi ser oss nødt til å ha Bjørn som dommer.

Blir det ordentlig møkkavær, går denne aktiviteten ut. Følg med på nettet.

ca Kl 18.00 går vi inn i klubbhuset. Her vil det bli bestilt pizza til spillerne. Ta med drikke selv. For å vite hvor mye pizza vi skal bestille inn, gi tilbakemelding i kommentarfelt om du kommer eller ikke.

Videre program er som følger:

18.15 – 19.090 Bjørn informerer om hva som skal skje videre utover vinteren og våren

19.00 – 20.00 Pizza og litt minner fra sesongen som har vært

20.00 – ca 20.30 Premiering for sesongen som er ferdig.

 

Vel møtt!

Hilsen trenerne G13

About JanMartin

Oppmann Grane G2000