Trening i uke 46

Vi har hatt en fin treningsuke, og spesielt torsdagstreningen med Arve Seland var bra.  Neste gang deler vi treningstiden opp i to hvor han tar en halv time med et av lagene før han går over til neste lag.  Etter denne torsdagen vil vi gjøre det slik at han trener oss annen hver torsdag slik at treningen ikke blir så oppstykket.  Denne gang må vi møte litt før til oppvarming slik at vi er oppvarmet til Arve kommer.

Lørdag var vi noen som hadde en kjempefin økt i Stintahallen.  Deilig å være inne i en stor idrettshall når regnet pøste ned ute. Dette er noe vi kommer til å fortsette med utover vinteren.  Om det blir trening til lørdag må vil jeg informere om på denne siden, eller på en av treningene.

Treningsmuligheter i uke 46 :

Tirsdag 12. november fra kl. 18.00 – 19.00 på Skydebanen

Torsdag 14. november fra kl. 16.55 – 18.00 på Skydebanen

Vi utsetter treningen i Stintahallen til lørdag 23. november.

Husk sesongavslutning på Arendal Bowling onsdag kl. 17.30 – 19.30.  Dette er kun for spillerne (ikke søsken).

Svein

About SveinTaraldsen