Uke 49 ser slik ut for G2000 :

Tirsdag 3. desember : Trening på Myra kl. 1830 – 2000. Det blir oppvarming og spilletrening med 2 eller 4 lag. Ansvar Amine Achour, Steinar Mortensen og Kai-Harald Vallheim.

Onsdag 4. desember : Treningskamp mot Trauma på Hove kunstgress kl. 1900. De som møter til denne kampen er : Loke, Abdul, Thomas, Kamil, Sander M., Omar, Harald, Alex, Stian, Marius H.H., Sander F.J., Mats, Endre, Jens-Kristian, Torjus og Ulf.  Oppmøte direkte ute på Hove kl. 1830. Forfall til kampen må meldes nedenfor som kommentar.  Ansvar Bjørn Bilstad.

Fredag 6. desmber : Treningskamp mot Jerv på Levermyr kl. 1800. De som skal møte er : Loke, Ulf, Andreas, Mats, Marius H.H., Jens-Kristian, Endre, Alex, Sander F. J. , Omar, Sander M. , Tim, Kamil, Thomas og Stian.  Oppmøte direkte på Levermyr kl. 1730. Ansvar lagledere er Jan Martin Grindheim og Steinar Mortensen.

Husk også og meld fra hvis du ikke kommer på trening eller kampene. Det gjøres i kommentarfeltet nedenfor.

PS. Det blir ingen en til en samtaler i denne uke, fordi hovedtrener er opptatt med møter og er bortreist siste del av denne uke, så vi får ta dette opp igjen i uke 50 som kommer.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener, mob. tlf. 98 23 27 14.

About BB