Siste uke 50 før Jul og Nyttår ser slik ut for G2000 :

Da Myra 2 nå er stengt, så blir det litt endringen den siste uke , før vi tar jule- og nyttårsferie !

Onsdag 11. desember. Trening på Myra kunstgress – den gamle banen kl. 1830 – 2000. Det blir oppvarming og spill med 2 eller 4 lag. Ansvar  de hjelpetrenere som kan. Hovedtrener skal ha ene til en samtale med de som gjenstår.

Torsdag 12. desember. Trening på Skytebanen kl. 1845 – 2000. De første 15 min – går med til oppvarming rundt banen, før vi velger 2 eller 4 lag og spiller mot hverandre. Hvis det er behov for det, så tar hovedtrener de siste en til en samtaler. Ansvar for oppvarming og spill blir hjelpetrenere.

Så vil vi ønske alle en riktig God Jul og et Godt nytt år.

PS! Førstelags-spillere , samt Keeper Loke, må være obs på trening torsdag 2. januar 2014, da de skal på turnering første helgen rett over nyttår – lørdag 4. januar eller søndag 5. januar. i Sørlandshallen.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener. Mob tlf. 98 23 27 14.

About BB