Lagene i Agdermesterskapet søndag 2. februar 2014 – Oppdatert med hvilke lag og tider

Vi har satt opp disse lagene , det kan komme endringer ved forfall i siste liten , og nå foreligger også beskjed på når og hvor hvert lag skal møte.

LAG GUL blir Grane 1 og må være i Sørlandshallen 1100,  og da møter vi på Harebakken kl. 1000 : Loke (keeper), Sander F.J., Alex, Kamil (Capt.), Thomas, Andre, Harald, Stian og Mats  – Ansvarlige lagledere Bjørn Bilstad, Hans Petter Jacobsen og Jarle Greni.

LAG RØD blir Grane 2 og må være i Sørlandhallen 1130,  og da møter vi på Harebakken kl. 1030 :  Blend (keeper), Ulf, Endre (Capt.), Andreas, Jens-Kristian, Abdul, Henrik, Omar og Marius V. – Aansvaligelige lagledere Jan Martin, Pål og Kai-Harald.

LAG BLÅ  blir Grane 3 og må være i Sørlandshallen 1230 og da møter vi på Harebakken kl. 1130 :  Loke (keeper), Marius H.H. (Capt.), Torjus, Yassir, Sander M., Arien, Kristoffer, Magnus, Robert og William – Ansvarlige lagledere Amine Achour + Steinar

Loke kan stå i mål for et av de øvrige lagene hvis det passer i spilleprogrammet, vi har fått Blend til å stå for på rødt lag.

Lagledere for hvert lag er ansvarlige for at vi er nok biler som kan kjøre til og fra Arendal – Sørlandshallen på søndag.

Husk å melde fra om forfall hvis du nå vet at du ikke kan være med på søndag 2- februar.

Lykke til med turneringen ! Med vennlig hilsen Bjørn Bilstad, hovedtrener, tlf 98 23 27 14.

 

About BB