Dana Cup G14, påmelding og betaling

Hei,

Vi har hatt kjemperespons på påmelding til Dana cup og har nå tilstrekkelig spillere til 2 lag.

Ledsagere:

Vi har en utfordring med for få voksne som kan være med på turen og trenger derfor 2-3 voksne til, hvis det skal bli tur. Det er kjempegøy å være med de flottene guttene våre på denne turen, så jeg håper noen kan ta deg tid til det. Gi beskjed til Jan M eller Bjørn om dette. Hele eller deler av turen til de voksne som er med vil bli sponset.

Betaling:

Neste skritt for dere som har meldt dere på er å bekrefte påmelding ved å betale inn første avdrag til lagskonto. Det er kr 1.000.- som skal betales til kontonr 2801.18.41742. Dette må være på konto senest 1.mars for at spilleren skal være sikret deltagelse. Gi beskjed til undertegende når beløp er betalt.

Totalpris for cupen er 2.850.-. Restbeløp kommer jeg tilbake til, men skal betales tidlig mai.

Jan M,

Tel: 90769588

E-post: jan.martin.grindheim@macgregor.com

About JanMartin

Oppmann Grane G2000