G04 trning i uke 9

Først vil jeg takke dere alle som var med på Playmaker cup på søndag for en kjempefin innsats. Mener at det ble 4 seire 1 uavgjort og 4 tap, så det må vi være fornøyd med 🙂  Også takk til alle foreldre som valgte bort 5 mila i OL og stilte opp i Sørlandshallen lenge før vi normalt står opp på søndagen.  Vi fikk i alle fall mye ut av søndagen denne dagen.  🙂

Det er meldt nedbør til uka så derfor har vi bestem at vi trener inne også denne uken, men etter vinterferien trekker vi ut igjen, hvis det ikke kommer mer snø da.    Mulig det blir en trening i vinterferien,  men det kommer informasjon om dette neste søndag. Det vil også komme informasjon om Futsal turneringen i Sør Amfi lørdag 8 . mars i løpet av noen dager. Da blir treningen slik til uken:

Tirsdag 25. februar fra kl, 18.00-19.00 for Moltemyr og St. Franciskus

Onsdag 26. februar fra kl. 19.00-20.00 for Stinta og Birkenlund

Treningen lørdag er avlyst !!

Svein

About SveinTaraldsen