Neste uke 8 ser slik ut for G2000

Mandag 17. februar – Morgentrening på Myra kl. 0600-0730. Husk at Dere må ordne med transport selv. Ansvar Bjørn Bilstad

Tirsdag 18. februar – Trening på Myra kl. 1830 – 2000. Tema : 1. forsvarer i samarbeid med 2. forsvarer. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Onsdag 19. februar – Treningskamp mot Risør på Myra kl. 1830 – 2000. Oppmøte kl. 1800. Disse spillere er tatt ut til denne kampen : Loke, Thomas, Kamil, Abdul, Omar, Sander M, Marius H.H., Harald, Torjus, Alex, Andre, Stian, Sander F.J., Magnus og Kristoffer. Husk å gi hurtig kommentar/beskjed ved forfall. Til Dere som ikke er tatt ut blir det ingen aktivitet denne kvelden. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Torsdag 20. februar – Trening i kveld er avlyst pga snø.

Fredag 21. februar – Ingen aktivitet, muligheter for egentrening.

Lørdag 22. februar – Talenttrening med AF fotball kl. 1200 – 1330 på Myra kunstgress. Disse er tatt ut til denne økten: Thomas, Kamil, Sander F.J., Marius H.H. , Alex , Harald og Torjus.  Husk å gi kommentar/beskjed ved forfall, så kan vi få med andre som har mulighet til å komme. Ansvar her er Arve Seland og Arendal fotball.

Søndag 23. februar – Treningskamp mot Grane 2 (99) på Myra kl. 1230 – 1400. Oppmøte kl. 1200. Disse spillere er tatt ut til denne kampen : Loke, Thomas, Kamil, Abdul, Robert, Endre, Marius H.H., Harald, Torjus, Alex, Andre, Stian, Sander F.J., Magnus og Ulf. Husk å gi hurtig kommentar/beskjed ved forfall. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Søndag 23. februar – Trening i Stintahallen kl. 1300 – 1500 for de som ikke er tatt ut til treningskampen. Five-a-side fotball. Ansvar en av hjelpetrenere som er ledig.

Husk å gi kommentar nedenfor ved forfall.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener , tfl. 98 23 27 14

About BB