Neste uke 9 ser slik ut for G2000

Mandag 24. februar – Ingen aktivitet, muligheter for egentrening.

Tirsdag 25. februar – Trening på Myra kl. 1830 – 2000. Tema : Mottak med motspiller i rygg. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Onsdag 26. februar – Treningskamper mot Hisøy1 og Hisøy2 på Myra kl. 1830 – 2000. Oppmøte kl. 1800. Disse spillere er tatt ut til disse kampene – Mot Hisøy 1 (omgang 1) : Loke, Thomas, Kamil, Omar, Sander M, Torjus, Harald, Alex, Andre, Stian, og Sander F.J. – Mot Hisøy 2 (omgang 2)  :  Loke, Endre, Andreas, Abdul, Magnus, Kristoffer, Ulf, Robert, Yassir, Kristian, Marius V., Robin og Eirik.   Husk å gi hurtig kommentar/beskjed ved forfall. Til Dere som ikke er tatt ut blir det ingen aktivitet denne kvelden. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Torsdag 27. februar – Trening på Myra kl. 1830 – 2000. Tema Spilleformasjon, hvordan spiller vi i de forskjellige leddene. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Fredag 28. februar – Ingen aktivitet, muligheter for egentrening.

Lørdag 1. mars – Talenttrening med AF fotball kl. 1000 – 1130 på Myra kunstgress. Disse er tatt ut til denne økten: Thomas, Kamil, Sander F.J., Marius H.H. , Alex , Harald og Torjus.  Husk å gi kommentar/beskjed ved forfall, så kan vi få med andre som har mulighet til å komme. Ansvar her er Arve Seland og Arendal fotball.

Søndag 2. mars – Starten på vinterferien – Ingen aktivitet, muligheter for egentrening.

Husk å gi kommentar nedenfor ved forfall.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener , tfl. 98 23 27 14

About BB