Referat foreldremøtet 4/2-2014

Først av alt må vi beklage at det ble kalt inn til møtet på så kort varsel og kun på Facebook. Det skal ikke gjenta seg.

 

Vi gikk igjennom litt av hva vi trenere tenker for året i forhold til seriespill og turneringer.

I øyeblikket er vi ca 40 spillere på 99 kullet til Grane, det er jo egentlig helt fantastisk. Vi vokser og vokser og får nye spillere nesten vær uke nå. Det må jo bety at vi har klart å skape en god gruppe som trives sammen og vil noe med fotballen. Håper alle fortsetter og at enda flere nye kommer til.

 

Vi bestemte oss for en stor cup i år, siden det er flere lag fra Grane som skal til Dana Cup Hjørring og logistikken tilsier at det vil bli mye enklere med transport til Danmark enn Sverige og Gothia Cup, velger vi å reise til Dana Cup.

Cupen avholdes 21-26 juli.

Cupen vil komme på noe i overkant av 2600 kr pr spiller. Spillerne vil etter avtale fra forrige foreldremøtet og betale for trenerne som skal nedover. Siden vi er så mange vil ikke det bli så mye pr spiller.

 

påmelding: dette gjøres ved å betale inn kr 1000 på konto 2801 18 47228

merkes vmed spillere navn.

Frist!!! 1/3-2013 denne er absolutt, spørsmål ang dette rettes til Geir Langemyr. Tlf 99282931.

han sitter med det økonomiske og har kontroll på det, ingen av trenerne tar imot spørsmål ang dette!!

mer info vil komme.

 

vi kommer til å melde på 3 lag i serien, 2 11 manns lag og et 7 manns lag. Her vil vi trenge noe hjelp til kampledelse for 3 laget. Frivillige?

 

vi skal på HamKam elitecup i år og, men nytt av året er at de har en nivå 2 turnering samtidig. Vi reiser derfor med 1 og 2 laget til denne.

vi skal og på noen andre turneringer men de kommer vi tilbake til.

Vi holder og på med en kartlegging av spillere på sterke og svake sider, dette for at spillere og foreldre skal vite mer om hva guttene bør jobbe mer med.

Spørsmål ang dette og om hvilket lag gutten skal på, tar dere med trenerne i forbindelse med trening.

 

Håper på fortsatt godt oppmøte på treningen fremover og foreldre må gjerne komme og se på en trening eller 2.

 

Knut Andre, Jon -Are, Jan, Trond Arild, Tone og Geir.

 

About JonAre