G04 trening i uke 13 og treningskamp

Da er vi klar for en ny treningsuke og vi trener følgende dager :

Tirsdag 25. mars fra kl. 18.00 – 19.00 på Skydebanen

Torsdag 27. mars fra kl. 17.00 – 18.00 på Skydebanen (Arve Seland har denne treningen, så vær på plass 5 minutter før)

Mandag 31. mars (NESTE MANDAG) skal vi ha treningskamp mot Myra på Myrabanen (ved skøytebanen). Vi skal ha to lag som skal spille samtidig.  Vi starter ca. 18.30 og skal spille 2×30 minutters omganger.  Husk oppmøte ca 10 minutter før kampstart. Alle som melder seg på skal få spille, men de som deltar på flest treninger vil få mest spilletid denne gangen.  HUSK DRAKT !  Meld deg på i kommentarfeltet under om du vil være med neste mandag.

Når det gjelder Bendit cup vil jeg komme med informasjon så fort jeg får noe fra arrangøren.

Sees på trening til tirsdag 🙂

Svein

About SveinTaraldsen