Neste uke 11 ser slik ut for G2000

Mandag 10. mars : Ingen aktivitet, mulighet for egentrening.

Tirsdag 11. mars : Trening kl. 1830 – 2000 på Myra kunstgress. Tema : formasjonstrening, hvordan spiller vi i de forskjellige plasser på banen. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Onsdag 12. mars : Treningskamp Grane 1 – Lillesand 1 på Myra kunstgress  – Oppmøte kl. 1800 – kampstart kl. 1830. Disse møter til kampen : Loke, Abdul, Thomas, Kamil, Sander M., Stian, Andre, Harald, Sander F.J., Alex, Torjus, Marius, Omar, Ulf og Endre. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

OBS, det blir ingen aktivitet for de som ikke er tatt ut til treningskampen på onsdag.

Torsdag 13. mars : Trening kl. 1700 – 1830 på Myra kunstgress. Tema : Døballsituasjoner med 1. lagsspillere + noen flexi spillere. De øvrige spillere . hvis det blir mange nok , spiller five à side fotball på 7er bane. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Fredag 14. mars : Trening kl. 1830 – 2000 på Myra kunstgress. Tema : Formasjonstrening, hvordan spiller vi i de forskjellige plasser på banen. Sideforskyvning i leddene og mellom bakerste firer og 5er på midtbanen. Avslutter med straffekonk. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Lørdag 15. mars : Arendal  Fotball talent trening på Myra kunstgress kl. 1030 – 1200. Disse er tatt ut denne gangen :  Marius H.H., Sander F.J., Omar , Kamil og Magnus Opheim.  Ansvar Arve Seland + spillere fra A-lagstroppen.

Søndag 16. mars : Treningskamp Grane 2 – Lillesand 2 på Myra kunstgress – Oppmøte kl. 1200 – kampstart kl. 1230. Disse møter til kampen : Blend, Kristoffer, Magnus, Thomas, Omar, Sander M, Robert, Jens Kristian, Kristian, Yassir, Bendik, Eirik, Arien, Robin og Marius V.  Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

Og så minner vi om ny treningskamp for Grane 2 – Grane 1 (2001) – første dag i uke 12 – mandag 17. mars på Bjønnes – oppmøte kl. 1800 – kampstart kl. 1830. Disse møter til kampen : Loke, Wilhelm, Henrik, Tobias, Tim, Vetle, Simen, Simon, Abdul, Jens Kristian,  Endre, Sander M., Kamil, Ulf og Robert.

OBS ! Husk å gi kommentar/beskjed nedenfor hvis du vet at du ikke kan komme en eller flere dager.

Med vennlig hilsen, Bjørn Bilstad, hovedtrener G2000

Mobil nr. 98 23 27 14

About BB