Neste uke 14 ser slik ut for G2000

Mandag 31. mars :  Viktig Adidas kamp Grane – Hisøy på Bjønnes stadion kunstgress kl. 1950 – Oppmøte kl. 1900.  Disse møter til kampen : Loke, Sander M., Thomas, Kamil, Abdul, Omar, Harald, Stian, Andre, Torjus, Sander F.J., Alex, Marius H.H., Hervis , Hermann og Ulf. Ansvar Bjørn Bilstad + de hjelpetrenere som kan.

De spillere som ikke er tatt ut til kampen på mandag,  er det ingen aktivitet for- det gir mulighet for egentrening.

Tirsdag 1. april : Trening på Myra kunstgress gml banen kl. 1830 – 2000. Tema : Pasninger under bevegelse, og pasning i forhold til medspillere bevegelse. Ansvar Amine Achour + hjelpetrenere  Kai-Harald Vallheim, Pål Venaas og Hans-Petter Jacobsen.

Onsdag 2. april : Møteplikt, Vi skal ta lagbilder. Absolutt alle spillere må møte på Birkenlund skole kl. 1745 i fullt kamputstyr. (Trenger ikke leggskinn)  Hvit spilletrøye, sort shorts og sorte sokker. Fotballsko kan Dere ta med, men det er ikke sikkert vi får lov til å gå inn på skolen med de, så gå med vanlige joggesko, og ta med fotballskolene i en sekk elle bag/pose.

Onsdag 2. april : Klubbdommerkurs i klubbrommet på Bjønnes stadion kl. 1915 – 2100. Dette kurset må Dere gå på hvis Dere kan tenke Dere å dømme 5er og 7erfotball i Granekamper på Bjønnes i ukedagene og tjene kr. 150,. pr. kamp.  Ansvar Bjørn Bilstad.

Torsdag 3. april. : 1. Seriekamp : Gimletroll – Grane 1  kl. 1900 på Prestheia kunstgress. Med mindre det ikke skjer noe spesielt på mandag kampen mot Hisøy skal disse spillere møte til denne kampen : Loke, Sander M., Thomas, Harald, Stian, Andre, Torjus, Sander F.J., Alex, Marius H.H. , Kristoffer , Magnus , Mats og Ulf. Ansvar Bjørn Bilstad, Oppmøte kl. 1730 på harebakken. Forslag til biler, Mortensen, Greni, Grindheim + BB.

Torsdag 3. april : Trening på Myra kunstgress kl. 1830-2000 for de som ikke er tatt ut til 1. lagskampen. Tema : Flyt i spill, vise seg for ballfører, gi beskjed, ville ha ball. Ansvar  Amine Achour + hjelpetrenere Kai-Harald Vallheim og Pål Venaas.

Fredag 4. april : Hviledag, det gir mulighet for egentrening.

Lørsag 5. april : Tollnes cup i Skien, for de som her meldt seg på her, se eget innlegg om dette.

Lørdag 5. april : Talent trening med Arendal fotball kl. 1030 – 1200 på Myra kunstgress. Disse kan møte denne lørdagen :  Alex,  Marius H.H. og Henrik og William. Hvis jeg har tatt ut noen som skal til Tollnes cup, så bare gir Dere meg beskjed, så bytter vi til en annen som kan være med.

Søndag 6. april : Tollnes cup i Skien, for de som har meldt seg på her, se eget innlegg om dette.

De spillere som ikke er tatt ut til turneringen på lørdag/søndag,  er det ingen aktivitet for denne ettermiddagen – det gir mulighet for egentrening.

Husk å gi beskjed / kommentar nedenfor i god tid i forkant,  hvis det er dager du vet at du ikke kan komme. Dette gjør det lettere for å finne er erstatter som kan steppe inn på kort varsel.

Mvh Bjørn Bilstad, hovedtrener G2000 , mobil nr. 98 23 27 14

 

About BB