Tollnes Cup G14 5-6 april

Hei,

Da har vi fått nok spillere til 2 lag som drar til Tollnes cup 5-6 april. Vi har ikke fått kampoppsett enda, det er sagt skal komme ca 30.mars. Avreisetidspunkt og andre praktiske ting vil bli lagt ut da. Det vil bli kamper både lørdag og søndag. Skal være påmeldt 16 lag i klassen.

Vi har satt opp 2 jevne lag til denne cupen. De er som følger:

Lag gul: Loke, Kamil, Andreas, Eirik, Stian, Ulf, Andre, Bendik, Kristian, Sander M. Endre

Lag blå: Sander N, Thomas, Harald, Omar, Tim, Kristoffer, Sander F., Abdul., Ibrahim, Yassir

Gi tidlig beskjed om det kommer noe i veien for deltagelse.

Deltageravgift:

Cupen vil koste ca 200.- pr spiller å være med på. Dette dekker påmeldingsavgift for selve cupen og kjøring. Dette må betales inn til lagskonto snarest. Frist for denne betaling er mandag 31.mars. Lagskontonr er 2801.18.41742 – merk innbetalingen med Tollnes cup og spillers navn.

Kjøring:

Vi er 20 spillere som skal opp og ned til Tollnes (v/Skien) 2 dager. Vi begynner å få på plass en del biler den en ene dagen, men trenger fremdeles 3-4 biler til kjøring andre dagen for at samme voksen ikke skal trenge å kjøre begge dager. Her trenger vi en tilbakemelding i kommentarfelt om dere kan kjøre så fort som mulig. Foreløpig har foreldre til Sander M, Andreas V, Endre, Sander Flikka og Omar? sagt de kan kjøre. Eirik har egen transport.

Vi ser frem til noen fine vårdager i Tollnes og en flott turnering.

 

Jan M/ Tel: 90769588

 

About JanMartin

Oppmann Grane G2000