Ta rekrutteringsdommerkurs i Arendal i helgen 21. og 22. mars !

Det blir på Arendal Idrettspark i møtelokalene til skøyteanlegget lørdag og søndag. På lørdag starter vi kl. 1000. og slutter kl. 1700, og på søndag starter vi kl. 0900 og […]

Det blir på Arendal Idrettspark i møtelokalene til skøyteanlegget lørdag og søndag. På lørdag starter vi kl. 1000. og slutter kl. 1700, og på søndag starter vi kl. 0900 og slutter kl. 1500.  Det vil også bli mulighet til prøve seg som dommer i en enkel 13 års kamp i 9er fotball ute på kunstgresset like ved. Ta derfor med nok treningstøy til dette, det kan kanskje bli noe regn.

Grane dekker kursavgiften, slik at det er ikke noe for Dere å betale, annet enn medlemskontingent når den tid kommer. Det som er ønskelig at det man dømmer minimum 15 kamper i lette årsklasser , 13 og 14 år i løpet av 2015 sesongen. Det kan da bli 8 kamper på våren og 7-8 kamper på høsten.  Dommerhonoraret for slike kamper er på kr. 350,- og da ser Dere fort at dette går over kr. 5000,- på ca. 15 kamper, samt at kjøregodtgjørelse fra hjem til bane og retur kommer i tillegg. Det blir greie lommepenger ekstra dette !

Vi er allerede en gjeng som er påmeldt allerede :  Amir Reza Bayat, Joel Safari, Viktor Bilstad, Abdul Kahir Sudi, Vetle Borås Rike, Tim Borås Rike, Ibrahim Hammou og William Holland Larsen.

Dere vil også få mulighet til å få med Dere kretsdommere som faddere på kamper som Dere skal dømme, som kan gi Dere råd på veien. Dette er en god trygghet i startfasen for nye dommere.

Det er Agder fotballkrets som arrangerer dette kurset, det vil derfor bli anledning til å treffe på nye dommere også fra andre klubber på kurset.

Deltakere må være født i 2000 eller tidligere ! Altså fra det året de fyller 15 år eller eldre.

Ønsker du å være med, meld deg på nedenfor med ditt navn og mobil nummer.

 

Mvh Bjørn Bilstad, mob nr. 98 23 27 14 – Dommeransvarlig i Grane Arendal Fotball

About BB