Grane fulltidsansetter spillerutvikler

En supernyhet til alle barn og unge i Grane: Reinhard Nærbø er tilsatt i full stilling i klubben fra 01.01.2018. I juni søkte Reinhard permisjon fra sin deltidsstilling som spillerutvikler i […]

En supernyhet til alle barn og unge i Grane: Reinhard Nærbø er tilsatt i full stilling i klubben fra 01.01.2018.

I juni søkte Reinhard permisjon fra sin deltidsstilling som spillerutvikler i Granes ungdomsavdeling. Han dro til Sogndal for å kombinere studier og jobb i Sogndal Fotballs akademi. Grane gikk ut i trenermarkedet og lette etter en erstatter. Men valget falt tilslutt på å spør Reinhard om han ønsket å komme hjem igjen, da Grane nå hadde en langsiktig og forbedret avtale å tilby.

Reinhard har gjort seg markert i byens fotballmiljø, som en dedikert og dyktig fotballtrener for unge spillere. Han har sin trenerutdannelse fra anerkjente Southampton Solent University i England, der han studerte fotball og ble undervist av  topptrenere i England.

Etter 1,5 år i Grane, før han dro til Sogndal i August, holdt Reinhard gode økter for flere av klubbens lag. Spillere som har hatt ham som trener, opplever ham som en kunnskapsrik og inspirerende trener, som lærer dem noe nytt hver gang. Grane har opplevd Reinhard som profesjonell og kunnskapssøkende og det gjenspeiles også i trenervirket hans.

Reinhard vil gå tilbake som hovedtrener for G2004, men også jobbe med spillere i de nærtliggende årgangene. Han vil også jobbe med generelt utviklingsarbeid i klubben.

Reinhard selv er topp motivert og gleder seg til å komme tilbake.
– Grane har i alle år vært gode på utviklingsarbeid, men har allikevel en del å gå på i forhold til struktur og kontinuitet i arbeidet. Vi har gode kull på gang i tidlig ungdomsalder med flere spennende spillertyper i alle årsklasser. Også i barnefotballen spirer det godt, og her kommer jeg til å jobbe tett med trenerne for å sørge for en tydeligere linje helt ned i de yngste årsklassene.

Også sportslig leder Kjell-Magne Nesland er fornøyd med avtalen.
– Samarbeidet med Reinhard har alltid vært enkelt. Han er dyktig og dedikert. Spillerne responderer åpenbart godt på hans væremåte og tilnærming til trenervirket, og jeg er overbevist om at spillerne og lagene våre vil utvikle seg godt de nærmeste årene.

Dette er et av flere grep som kommer foran 2018-sesongen for å heve kvaliteten på utviklingsarbeid i Grane ytterligere.

 

 

About Grane Arendal Fotball