Granes kioskdame; Tone

Tone Aanonsen er Granes kiosk-dame! Gjennom flere sesonger har hun administrert kioskvakter, stekt vafler og traktet kaffe i den lille kiosken mot gressbanen. Denne sesongen har kiosken vært oppe hver […]

Tone Aanonsen er Granes kiosk-dame! Gjennom flere sesonger har hun administrert kioskvakter, stekt vafler og traktet kaffe i den lille kiosken mot gressbanen.

Denne sesongen har kiosken vært oppe hver eneste dag det har vært kamp. Enten det er Granes A-lag eller gutter 7 som har spilt. Det er kjærkomment for alle, enten det er motstanderlag som skal ha trøste-is etter å ha tapt, eller kalde foreldre som må ha en varm kaffekopp og varme seg på en sen høstkveld. Tone er alltid på plass, sammen med 2-3 foreldre fra lagene som spiller kamp.

Tone har vært engasjert i Grane gjennom mange år. Først som foreldrekontakt for laget som sønnen Joakim spilte på, senere i styret som hun enda er en del av. I tillegg til å være kioskansvarlig. Og hun trives med vervene i klubben.

– Grane er en flott klubb med mange flotte mennesker. Derfor er det kjempegøy å bidra, sier hun.

Styreleder Kåre Mortveit er glad for å ha Tone med på laget.

– En virkelig ildsjel som klubben setter utrolig pris på å ha med på laget, sier han.

About Grane Arendal Fotball