G04 og G07 – salg av toalettpapir

Til dere som har bestillt toalettpapir og tørkerull.  Vi har nå foretatt bestillingen. Vi har fått beskjed om at vi har fått feil oppgitt innkjøpspris med en differanse på kr. 10,-. Dvs. at innkjøpsprisen pr. sekk toalettpapir blir kr. 195,- pr.sekk og kr. 155,- pr. sekk med tørkerull (vi tjener altså kr. 10,- mindre pr. sekk), men vi tjener likevel penger på dette.

Dere kan vippse over summen dere skal betale for alle sekkene til Hilde Bryn Taraldsen sin mobil nr. 95727729.

Dete skal altså betale for antall bestillte sekker  toalettpapir ganger kr. 195,- pr. stk. og antall sekker tørkerull ganger kr. 155,- pr. stk.

Betalingsfrist er torsdag 22. mars og/eller før sekkene hentes !!

Varene vil bli utlevert (når varen er betalt for)  torsdag 22. mars hjemme hos Torill og Arne (adresse : Bjønnes Terrasse 13) fra ettermiddagen torsdag 22. mars. (i tilfelle endringer i hentedag se denne siden)

NB: har du ikke vipps kan du bruke vår lagskonto 2801.05.32053, men husk å legge inn navn på spiller.

ev spørsmål kan rettes til Hilde B. Taraldsen – mobil 95727729

 

 

About SveinTaraldsen