Info Arendal Fotball Talent G 2005

Arendal fotball drar i gang en ny talentsatsing våren 2018.

‘Opplegget er ment som et supplement i treningshverdagen for de mest talentfulle fotballspillerne i området, og bedre/styrke forholdet mellom Arendal Fotball og de lokale klubbene.

Opplegget går ut på en ukentlig treningsøkt på Norac Stadion i perioden april- november med de mest talentfulle G 2005 spillerne i området. Som en gulrot reiser «laget» på Odd Elite Cup og spiller da i Arendal Fotball drakter.

Totalt avholdes det 2 åpne uttakstreninger, 24 treninger med tropp, 2 treningskamper og da en turnering.

Klubbtrenerne nominerer inn aktuelle spillere til uttakstreninger, og det vil deretter bli opp til trenerne i Arendal Fotball å avgjøre hvem som blir med videre på dette opplegget.

Nåværende nivå og talent er naturligvis viktig, men det er  de mest holdningssterke spillerne som er aktuelle for dette opplegget.

Reinhard Nærbø vil være hovedtrener, og spillere fra Arendal Fotball vil assistere på treningene.

De 2 uttakstreningene vil bli avholdt lørdag 7 april og lørdag 14 april å¨Myra kl 10-1130.

Deretter blir det treninger på Norac Stadion 10- 1130 hver lørdag med unntak av juli måned.

Vi kommer til å informere om opplegget på treninger kommende uke, og kommer også til å ta en runde med de aktuelle spillerne i vår gruppe, og høre om de er motivert for å være med.

Vi i Grane støtter dette opplegget fullt ut, og mener dette bør øke motivasjonen for å bli god blant de unge lokale spillerne i Arendal. 

Spørsmål rettes til en av oss i trenerteamet.

Sportslig hilsen

Frank, Ahmed, Lars

 

 

 

About FrankJohansen