Medlemskontingent og treningsavgift 2018

Medlemskontingenten og treningsavgiften for 2018 sendes ut i løpet av denne uka. Den sendes på e-post til alle medlemmer og det er derfor viktig at vi har korrekt e-postadresse. Dersom […]

Medlemskontingenten og treningsavgiften for 2018 sendes ut i løpet av denne uka. Den sendes på e-post til alle medlemmer og det er derfor viktig at vi har korrekt e-postadresse. Dersom du ikke har mottatt faktura innen søndag 11. mars så vennligst ta kontakt på granefotball.kontingent@gmail.com.

Det kommer 2 fakturaer. En medlemsavgift og en treningsavgift. Begge må betales og husk at de har ulikt KID-nummer. Du kan også betale direkte på Min idrett. Her må du logge inn med ditt brukernavn og du kan også administrere deg selv og dine barn sine opplysninger. Du kan også redigere e-postadresse her inne.

Dersom noen har utfordringer med å betale alt på en gang kan det lages en avtale med del betaling. Dette kan avtales ved å sende e-post til granefotball.kontingent@gmail.com.

Ha en strålende kveld

About Øystein Neegaard