Ekstraordinært klubbdommerkurs mandag 30. april kl. 1800 – 2030 på klubbrommet ved Norac stadion

OBS ! Alle tidligere klubbdommere som kan tenke deg å dømme 9er fotball på Grane sine 12 års hjemmekamper i sesongen 2018, må du ta dette kurset. Nye klubbdommere kan også ta […]

OBS ! Alle tidligere klubbdommere som kan tenke deg å dømme 9er fotball på Grane sine 12 års hjemmekamper i sesongen 2018, må du ta dette kurset. Nye klubbdommere kan også ta dette kurset. Det koster ikke noe. Gjelder jenter og gutter født i 2004  eller tidligere.

Dere har tidligere fått kr. 150,- pr. kamp, nå er beløpet satt til kr. 350,-  (Det må lages en dommerregning på kampen) Kampene varer normalt 2 x 30 min, Man må ha tilgang til fløyte selv og noe og ta tiden med og det er en fordel å kunne litt om offside. Resten av info tar vi på møte.

Dere vil da bli satt opp på Granes sin webside med navn og mobil nummer.

Meld Dere på nedenfor ved hjelp av kommentarfeltet med navn og mobil nummer Dere bruker, samt hvilket lag Dere hører til.

Listen blir satt opp på den måten at de eldste står øverst, og de yngste står nederst, men fortvil ikke, det er mange eldre fra listen i fjor som ikke skal være med i år. Så her er det bare muligheter !

Mvh Bjørn Bilstad, dommeransvarlig i Grane Arendal fotball, mob. nr. 98 23 27 14

About BB