Klubbdommerkurs onsdag 25. april kl. 1800 – 2030 på klubbrommet ved Norac stadion

Hvis du kan tenke deg å dømme 5er og 7er fotball på Grane sine hjemmekamper i sesongen 2017, må du ta dette kurset. Dette kurset koster ikke noe. Gjelder jenter […]

Hvis du kan tenke deg å dømme 5er og 7er fotball på Grane sine hjemmekamper i sesongen 2017, må du ta dette kurset. Dette kurset koster ikke noe. Gjelder jenter og gutter født i 2005  eller tidligere.

Dere har tidligere fått kr. 150,- pr. kamp, nå er beløpet øket til kr. 200,-   Kampene varer fra 2 x 20 min – 2 x 25 til 2 x 30 min, avhengig av hvilken årsklasse som spiller. Man må ha tilgang til fløyte selv og noe og ta tiden med. Resten av info tar vi på møte.

Dere vil da bli satt opp på Granes sin webside med navn og mobil nummer.

Meld Dere på nedenfor ved hjelp av kommentarfeltet med navn og mobil nummer Dere bruker, samt hvilket lag Dere hører til.

Listen blir satt opp på den måten at de eldste står øverst, og de yngste står nederst, men fortvil ikke, det er mange eldre fra listen i fjor som ikke skal være med i år. Så her er det bare muligheter !

Mvh Bjørn Bilstad, dommeransvarlig i Grane Arendal fotball, mob. nr. 98 23 27 14

About BB