Info fra dagens spillermøte

Til alle på Grane 02 sin facebookside. Vi hadde i kveld et spillermøte der vi forklarte litt rundt høsten og fremtiden. Dessverre har vi ikke nok spillere til å fortsette med lag i 1. divisjon. Men fortvil ikke, om 2,5 måneder så er alle juniorer og vi fremskynder prosessen, og alle blir juniorspillere. Dvs. at alle spillere nå får tilbud om å trene med junior allerede denne uken, samt spille kamper i høst. Vi har hatt noen felles treninger allerede og gutta har virkelig vist hva som bor i de og egentlig tatt treningene med storm. Dette blir også en styrke for junior, da de også har spillere i avgang, samt at treningsgruppen blir enda større og kvaliteten bedre. 02 gutta er gode!! Alle som var på møtet ville fortsette med fotball, samt at vi har en spiller i avgang til Hisøy, hvor han spilte tidligere. Vi legger ikke ned FB Grane 02, men fremover vil informasjonen være på graneweben til Grane junior. 02 FB siden ville ligge der som et flott arkiv 🙂 For 03 spillerne som har vært med oss, så hadde Kjell Magne egne samtaler med disse, de har jo sitt lag, men vil nok få treningsmuligheter med junior i tillegg. Og hvem vet, slik det ser ut så kan det kanskje blir det ny tur til Danacup med Grane G17 neste år, med litt innleide spillere med Petter og Børge på plass 🙂 Petter vil også bidra litt rundt junior fremover. Dette til info. så langt, ta en prat med deres ungdommer så kan de også forklare litt om info. som ble gitt på møtet.

About BF