G04 – Treninger og kamper i uke 20

Viktig info:

Medlemsavgift og treningsavgift må være betalt for at du skal være spilleberettiget for Grane.  Dette må betales så raskt som mulig (betalingsfrist er utgått).  Å sette opp en nedbetalingsplan over en lengre periode er også helt i orden.  Kontakt Øystein Nergaard (97154369) for mer om dette.

Husk også å levere årets målsponsor skjema til Arne eller Svein eller direkte til Steinar Winther på epost : steinar.winther@gmail.com eller som melding på 90739487.  Alle må levere dette skjemaet !!!

Denne uken skal Grane 1 spiller en seriekamp og en cupkamp mens Grane 2 har en seriekamp.

Treningsmuligheter uke 20 :

Mandag 13. mai

Trening fra kl. 17:30 – 19:00 på Nye Myra

Tirsdag 14. mai

Trening fra kl. 20:00 – 21:30 på Skytebanen

Onsdag 15. mai

Kamp for Grane 2 mot Imås på PS Anlegg Arena Landvik kl. 18:00.  Dere møter direkte på banen senest kl. 17:10. Kamptropp : Andreas S., Sander, Ask, Vetle, Eirik, Mathias D., Fredrik, Abel, Haider, Kim, Thomas L., Dauran, Sebastian S., Mathieu –  HUSK VANNFLASKE !!

Fri for resten av spillerne

Torsdag 16. mai

Kamp for Grane 1 mot Randesund i Adidas cupen kl. 17:00 på Sukkervann.  Avreise fra Harebakken kl. 15:20.  Det er tidlig avreise så avtal kjøring med hverandre. Viktig at alle bidrar med kjøring til bortekampene. Gi tidlig beskjed hvis du ikke kan. Kamptropp : Sebastian F.H., Thomas T., Esten, Ole A., Christian, Massod, Eivind, Mehdi, Sebastian L., Abel, Austin, Mathias Aa. ; Johannes, Jonas.  HUSK VANNFLASKE !!

Resten av spillerne har fri.

Fredag 17. mai

Denne dagen går vi i tog.  Fin om noen er med i borgertoget og går for Grane som starter ved Cafe Lindveske kl. 17:00.

Lørdag 18. mai

Kamp for Grane 1 mot Vindbjart kl. 15:00 på Norac stadion. Oppmøte senest kl. 14:00. Kamptropp : Keeper, Esten, Thomas T., Ole A., Christian, Massod, Eivind, Mehdi, Sebastian L., Austin, Mathias Aa., Johannes, Jonas, og Enock hvis han kan. Det blir derfor ikke talenttrening for uttatte spillere denne dagen. HUSK VANNFLASKE !!!

Sportslig hilen trenerne.,

 

About SveinTaraldsen