G04 – Laguttak og transport til Viking kampen

Til denne kampen i Lyngdal har vi ordnet buss slik at det er plass til både spillere og foreldre.  Vi har avreise fra Norac stadion parkeringsplass kl. 16.10, oppmøte kl. 16:00. (kampen begynner kl. 19:30).

Denne bussen har plass til 50 passasjerer. Siden dette koster litt må vi ha kr. 100,- av alle for å dekke inn litt av kostnadene for da blir det også pizza i bussen på vei hjemover (dere må selv ta med drikke).  Dette tror jeg blir en fin opplevelse for alle og så kan vi reise samlet i stedet for å reise i hver vår bil.  Dere som ønsker å sitte på med bussen (ikke spillerne) legg igjen en beskjed i kommentarfeltet så har vi kontroll på hvor mange som blir med.  Vi trenger mange supportere !!!

Laget vi har tatt ut til denne kampen er : Sebastian F.H., Thomas T., Ole A., Esten, Marius, Christian, Massod, Eivind, Mehdi, Enock, Austin, Mathias Aa., Jonas, Sebastian L., Johannes.

Alle spillerne må ta med seg niste/salat da dere må ha litt næring før kamp i tillegg til litt vann å drikke.  Blir for lenge å ikke spise noe fra kl. 15:00 til kampen starter.

Vi reiser i Granetøy !! Ta med både den hvite og røde drakten.  Ta også med skift til hjemturen da dere må dusje etter kampen slik at vi alle får en god hjemreise med frisk luft 🙂

Svein, Reinhard, Karl-Gunnar (Kalle)

 

About SveinTaraldsen