Høstsesong J-17

Her er litt info om det vi snakket om på trening i dag. Øyestad har invitert oss med til et samarbeid i høst om spill sammen med dem i J-17 1.div. Dette fordi de også har blitt litt få spillere og sliter med å stille lag til tider. Nedenfor ser dere alternativene ifht når dere er født:

2002: Kan kun spille kamper på J-17 samarbeidslag

2003: Kan spille på J-15 på disp eller på J-17 samarbeidslag

2004/2005: Kan spille på begge lag, men dere som allerede er mest på J-15 laget bør fullføre sesongen der.

Når det gjelder 2003 jentene, virket det som det var mange av dere som ønsket å spille på samarbeidslaget. Det er veldig bra. Men husk også på at om alle går over, vil det bli mange spillere i den gruppa og laguttak til hver kamp. Veldig flott om noen av dere kunne vært med videre og hjulpet J-15 laget i høst, sammen med Ida, Kaja, Lina, Mina, Manju og Nadia 🙂

Hvordan treningsuka kommer til å se ut, kommer vi tilbake til. Men det skal bli et bra tilbud til alle, uansett hva dere velger.

Ta gjerne kontakt med Jan M, rune eller ketil om spm rundt opplegg eller om dere er i tvil hva som er riktig for deg å velge.

About JanMartin

Oppmann Grane G2000