Takk for oss – G19 videre med trening torsdag kl. 1800

Til alle gutta – takk for en flott sesong. Vi avsluttet med seier og hadde en fin seanse med info. om neste sesong og pizza på Sør amfi tirsdag 29.10. Petter og Frode takket så av og Frank (sportslig leder IK Grane) forklarte litt om gangen videre. Morten Knutsen overtar som trener for G19 videre og spillere har fått info om dette. Første trening for kommende G19 blir torsdag 31.10 kl. 1800 på Myra. Vi ber alle om å møte der slik at Morten kan bli kjent med dere og at han kan presentere en treningsplan nå i første rekke frem til jul. Info. kommer også på G19 siden her med hver uke som vanlig.

Takk til dere alle, enten dere har vært i Grane i alle år, eller bare som juniorspillere. Det har vært en sann fornøyelse 🙂

Petter og Frode

About Petter Furseth