Uke 41 for J-17 + Trollcup

Hei,

ØIF / Grane J-17 på Spond..

Torsdag 10.sept. 18.00. Kamp: Grane / Myra – Imås. Systemhus stadion. Denne dagen spiller J-15 både 11’er og 7’er, derfor viktig å få med alle som kan spille. De som stiller er: Kaja, Ida, Manju, Lina og Mina M. Viktig med tidlig beskjed om du ikke kan spille denne dagen.

Trollcup 2-3 november. Vi er påmeldt som vi har snakket om, og skal til å bestille hotell. De som er påmeldt er: Kaisa, Mina N, Ingrid, Sara, Kaja, Ida, Saga, Anna, Mina M, Ine, Sofie, Julie, Malin og Nadia. Dere som ikke har meldt dere på (Nora, Lina, Manju), det er ikke for sent. Det er også mulig å være med på turnering om en ikke vil bo på hotell i Kristiansand. Gi en tilbakemelding til Jan M i tilfelle.

Påmelding bekreftes så fort som mulig ved å betale egenandel for hotell 500.- til lagskonto så fort som mulig, senest onsdag 9.10. Kontonr 2801.08.80353

About JanMartin

Oppmann Grane G2000