Viktig informasjon

Uke 48 er siste uke med utetrening for i år. Det betyr at treningene mandag 25/11 og torsdag 28/11 på Skytebanen (17-18.30) blir årets siste utetreninger for oss.

Mulig vi klarer å få til en innetrening i begynnelsen av desember. Informasjon om dette vil i tilfellet bli lagt ut på hjemmeside og facebookside så fort det er klart – så følg med på disse sidene selv om vi har treningsfri fra utetreningene.

Vi starter opp igjen i 2020 torsdag 9/1. Treningstidene våre vil fortsatt være på mandager og torsdager på Skytebanen fra kl. 17-18.30. Det vil alltid bli tatt en vurdering i forhold vær og baneforhold. Vi skal prøve å legge ut informasjon om dette så tidlig som mulig, men noen ganger kan det hende at vi må avlyse treningen når vi kommer dit kl. 17.00.

Neste år skal vi spille 7er fotball. Det skal bli moro. Hvor mange lag vi blir avhenger av hvor mange spillere vi blir, men vi bør være minst 10 spillere per lag som er stabilt med hver gang. Per dags dato er vi spillere nok til to lag, men vi får se i løpet av vinteren hvor mange vi blir. Vi tar et foreldremøte på nyåret (kanskje i februar) hvor vi kan snakke om sesongen 2020.

Link til Facebook siden vår – klikk her og be om å bli medlem.

Trenerne

About Espen Andersen