Fritidskortet 2020 kan brukes til treningsavgift og/eller kontingent!

Hei alle sammen Alle barn i Arendal kommune mellom 6-18 årkan få dekket inntil kr 1000,- per halvår fra Fritidskortet for aktivitet, hvis du logger deg inn i  https//www.arendal.friskus.com og […]

Hei alle sammen

  1. Alle barn i Arendal kommune mellom 6-18 årkan få dekket inntil kr 1000,- per halvår fra Fritidskortet for aktivitet, hvis du logger deg inn i  https//www.arendal.friskus.com og søker på Grane får du opp Grane Arendal Fotball. Klikk på fritidskort logoen på bildet og følg instruksen.  
  2. Betal medlemskontingenten inne i Friskus, og belast Fritidskortet for det beløpet du skal betale. Koster det mer enn kr 1000,- kan du betale resten med bankkort. Husk samme kid nr!
  3. Koster det mindre enn kr 1000,- er det digitale Fritidskortet med gjenstående beløp i Friskus til bruk for nye aktiviteter samme halvår, kan ikke overføres.
    På kommunens hjemmesider finner du mer info. 

https://www.arendal.kommune.no/fritidskort

I IK Grane Arendal Fotball sender vi ut giroer til alle spillere, medlemmer. Det også i år! Vi skal prøve å tilpasse utsendelsene og beløpene til fritidskortet. Det er foreløpig til utprøving og vil bli sendt ut så fort det lar seg gjøre. Vi ser for oss at treningsavgift på kr 1000,- kommer i vårhalvåret og kontingent i høsthalvåret. det er viktig at dere følger betalingsinfo på giroen slik at systemet fanger dere opp. Lykke til!

 

About FrankJohansen