NFF Agder sammen med UIA inviterer til gratis Rekrutteringsdommerkurs elektronisk på internett fra datamaskinen

Dette er for Dere som fyller 16 år i 2020 og eldre, altså født i 2005 eller tidligere. Universitetet i Agder inviterer til gratis nettbasert kurs «Spill på lag med […]

Dette er for Dere som fyller 16 år i 2020 og eldre, altså født i 2005 eller tidligere.

Universitetet i Agder inviterer til gratis nettbasert kurs «Spill på lag med dommeren og øk din fotballforståelse».

Kurset kan passe for trenere, spillere og foreldre i breddefotballens ungdomsnivåer. Dere finner mer informasjon om kurset på NFF Agder sin hjemmeside på linken:

https://www.fotball.no/kretser/agder/dommer/nettkurs-spill-pa-lag-med-dommeren-og-ok-din-fotballforstaelse/

Ved bruk av linken kan dere også komme videre til UIA sin hjemmeside hvor dere finner detaljert informasjon om kursets innhold.

Innhold se UIA hjemmeside.

Metode:
Følg kurset på datamaskinen, info og gjennomgang av retningslinjer og spilleregler. Kurset er for de som ønsker å dømme ellever- og nierfotball. Deltakerne får grunnleggende kunnskaper, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi.

Forventninger:
NFF Agder forventer at de som har deltatt og gjennomført kurset er villige til å dømme minimum 15 kamper i kretsens regi første året etter kurset. Vi finner ut av hvor mange kamper rekrutteringsdommerne ønsker å dømme, og hvor langt kandidatene kan reise for å dømme disse kampene.

For Dere som gjennomfører kurset, legg igjen en kommentar nedenfor med navn, mobil nr. og hvilket årskull du hører til, eller årstall som du er født.

Ta kontakt hvis Dere ønsker å spørre om noe.

Med vennlig hilsen Bjørn Bilstad, mob.nr 98232714, dommerkontakt i Grane Arendal Fotball

About BB