NFF Agder skal prøve å sette opp Rekrutteringsdommerkurs til høsten 2021

Dette er for Dere som fyller 16 år i 2021 og eldre, altså født i 2005 eller tidligere. Agder fotballkrets håper på å få gjennomført et rekrutteringsdommerkurs i løpet av […]

Dette er for Dere som fyller 16 år i 2021 og eldre, altså født i 2005 eller tidligere.

Agder fotballkrets håper på å få gjennomført et rekrutteringsdommerkurs i løpet av høsten 2021. Blir over 2 dager fredag til lørdag , eller lørdag til søndag i en helg. Sted trolig ved sørlandshallen som er ca. midt i Agder.

Meld Dere på nedenfor med  navn og mobil nr. så vil du bli kontaktet når det nærmer seg. Kurset kan passe for trenere, spillere og foreldre i breddefotballens ungdomsnivåer.

Metode:
Kursen går over 2 dager med en del teori med tilhørende kampregler og retningslinjer. Mulig man kan delta på litt praksis dømming også hvis det passer. Grane stiller med nødvendig dommerutstyr for de som tar kurset. Kurset er for de som ønsker å dømme ellever- og nierfotball. Deltakerne får grunnleggende kunnskaper, og blir kvalifisert til å dømme kamper i fotballkretsens regi.

Forventninger:
NFF Agder forventer at de som har deltatt og gjennomført kurset er villige til å dømme minimum 10 – 15 kamper i kretsens regi første året etter kurset. Vi finner ut av hvor mange kamper rekrutteringsdommerne ønsker å dømme, og hvor langt kandidatene kan reise for å dømme disse kampene.

For Dere som gjennomfører kurset, legg igjen en kommentar nedenfor med navn, mobil nr. og hvilket årskull du hører til, eller årstall som du er født.

Ta kontakt hvis Dere ønsker å spørre om noe.

Med vennlig hilsen Bjørn Bilstad, mob.nr 98232714, dommerkontakt i Grane Arendal Fotball

About BB